Tuesday, February 26, 2008

Rockies Manager Clint Hurdle Turns Up the Speed

Rockies manager Clint Hurdle is using spring training to focus on improved baserunning, as evidenced by his decision to experiment with first baseman Todd Helton batting third instead of fourth, with Matt Holliday batting cleanup.

On the surface, it looks like positioning to elevate Holliday's RBI opportunities. Instead, it's designed to create more chances for Holliday to run. Center fielder Willy Taveras has picked up on the increased emphasis on speed, pledging to double the 33 bags he stole last year to 60 or 70 this year, according to published reports.

1 comment:

Yellow Blade said...

Bạn đang cần tìm địa chỉ mua hàng Trung Quốc tốt nhất? Hãy đến với lamphongchina. Chúng tôi là nơi chuyên cung cấp các Dịch vụ vận chuyển hàng hóa từ trung quốc uy tín chất lượng, Dịch vụ đặt mua hàng từ Trung Quốc, vận chuyển hàng hóa từ quảng châu về việt nam... Khi bạn đến với chúng tôi, chúng tôi sẽ giải đáp các thắc mắc cho bạn. Khi bạn gặp rắc rối chúng tôi sẽ hổ trợ bạn giải quyết vấn đề. Đối với những cần nhập hàng Trung Quốc giá rẻ thì chúng tôi đã có Dịch vụ nhập hàng từ Trung Quốc về Việt Nam giá rẻ sẽ giúp bạn giải quyết. Hãy đến với chúng tôi để được phục vụ tốt nhất nhé.